Aircondition Service

Kender du til aircondition service?

Mange glemmer, at aircondition og klimaanlæg skal have et servicetjek minimum en gang om året. Dette er noget, vi hos LUMBY AUTO kan udfører på alle bilmærker. Vores automekanikere er certificerede til at udføre service på aircondition og klimaanlæg. Vi bruger det nyeste udstyr til blandt andet, at trykprøve og tjekke kølevæsken.

Hvad sker der hvis du ikke får service?

Løber dit klimaanlæg eller aircondition anlæg tør for kølevæske, stopper anlægget. Det har samme effekt som en motor uden olie – anlægget går i stykker. Det er derfor vigtigt, at du vedligeholder det, og at anlægget kører så funktionsdygtigt som muligt. Det er også langt billigere at vedligeholde frem for, hvis anlægget går i stykker.

Du skal være opmærksom på, at service af aircondition ikke er en del af det obligatoriske serviceeftersyn. Ønsker du at få tjekket det, skal du defor betale ekstra.

Ønsker du et servicetjek af dit klimaanlæg?

Vi kan altid kontaktes, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores service på både aircondition og klimaanlæg. Du er også velkommen til at besøge vores brugtvognscenter i lumby, for at høre nærmere.

Kom ind til LUMBY AUTO , næste gang din bil skal på værksted.